22 травня 2012

Виконком Носівської міської ради

24.05.2012 року о 10.00 год. відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

На порядку денному наступні питання:

1. Про негайне відібрання малолітніх дітей Романенка Д.О., Романенко Д.О., Романенка О.О., Романенко М.О.
2. Про надання дозволу КП «Носівські теплові мережі» на проектування та облаштування пандусом орендованого адміністративного приміщення по вулиці Вокзальній, 6.
3. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються Носівською міською радою та її виконавчим комітетом.
4. Про погодження видачі будівельного паспорта в зв’язку з будівництвом житлових будинків та господарських будівель громадянам та втрату чинності рішення в частині, що стосується Рибальченко Т.В.
5. Про надання дозволу на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами на території підприємства АТ «Носівське ХПП» по вулиці Київській, 9.
6. Про надання дозволу на виготовлення проектної документації і добудову приміщення до квартири № 8 по вулиці Ніжинський шлях, 16 Гуторчук В.О.
7. Про надання дозволу на проведення вишукувальних робіт з метою виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво елеватора для сушіння, зберігання та відвантаження зерна ТОВ «Носівський цукровий завод» на орендованій земельній ділянці по вулиці Заводській, 2
8. Про оформлення права власності на нерухоме майне
9. Про взяття на позачерговий квартирний облік дитину позбавлену батьківського піклування Якушенко О.Г., яка потребує поліпшення житлових умов.
10. Про нагородження Почесними грамотами міської ради.
11. Про роботу із зверненнями громадян та стан виконавської дисципліни у виконкомі міської ради.
12. Про внесення змін до адресних реквізитів квартири по вулиці Вокзальній, 6-А
13. Про затвердження скоригованих тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ та інших споживачів міста.
Переглядів:516