11 липня 2012

 

Виконавчий комітет міської ради повідомляє громадянам міста Носівки, що з травня 2012 року діє Програма здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Сутність програми полягає у здешевленні вартості іпотечних кредитів для громадян шляхом відшкодування державою частини відсотків за банківськими кредитами на будівництво чи придбання житла.
Учасники програми зможуть отримати кредит в банку під певну відсоткову ставку, за яку сплачуватимуть 3 % річних, а решту відсотків компенсуватиме держава.
При цьому відсоткова ставка повинна не перевищувати 16 %. Додаткові умови на кредит встановлюються правилами того банку, який обере для кредитування учасник програми.
Обов’язковими умовами кредиту є обов’язковий внесок позичальника (учасника програми), що не перевищує 25 % вартості житла та строк кредитування - до 15 років. Додаткові умови кредиту регламентуються у Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2012 №343.

Переглядів:507