06 вересня 2012

Добрі справи заради майбутнього.

В Носівці продовжується облаштування дитячих майданчиків. Добрим взірцем для забезпечення організації дозвілля для дітей шляхом облаштування дитячого майданчика, стало створення такого майданчика на вулиці Кобизький шлях.
Добре починання продовжують реалізовувати інші мешканці вулиць. Так, побудова дитячих майданчиків із зручними та безпечними для дітей гойдалками, пісочницями та лавками продовжується на вулицях Володимирській, Миколаївській, Юбілейній та Короленка.
Тепер діти можуть весело та активно проводити час на свіжому повітрі, без загрози для здоров’я, на облаштованих майданчиках.

За ініціативи батьків, в минулому зарощені травою та бур’янок куточки природи перетворились на мальовничі дитячі майданчики, які наповнились дзвінкими голосами та сміхом дітвори.

Наявність такого прикладу вселяє віру в те, що ми можемо робити своє життя кращим і для цього лишень треба позбутись отого вислову «моя хата з краю, я нічого не знаю» і тоді почнуть з’являтися у місті і красиві парки, і впорядковані водойми та охайні вулиці.

Цінним став і той факт, що громада здобула позитивний досвід робити добрі справи і побачила якою результативною може бути спільна праця. Їх уже не потрібно буде вчити берегти громадську власність, вони і самі не дозволять нищити те, до чого доклали стільки зусиль.

Насамкінець хотілось би подякувати усім, хто добрим ділом підтримував проект, зокрема депутатам Бровку Юрію Андрійовичу , Бровку Григорію Михайловичу та директору ТОВ «НКВЦ – Прес» Волошину Григорію Мусійовичу.

Сподіваємось, що спільними зусиллями ми досягнемо бажаної цілі.

Дитячий майданчик на вул.Кобизький шлях

Дитячий майданчик на вул.Володимирській

Дитячий майданчик на вул.Миколаївській

Дитячий майданчик на вул.Юбілейній

Дитячий майданчик на вул.Короленка

Дитячий майданчик на вул.Юбілейній

Переглядів:421