Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг по вивезенню побутових відходів на території населених пунктів Носівської міської ради

18 листопада 2019

Організатором конкурсу з визначення виконавця послуг по вивезенню побутових відходів є виконавчий комітет міської ради. Адреса організатора конкурсу: 17100 Чернігівська область, м.Носівка, вул.Центральна, 20 (ІІІ поверх). Підставою для проведення конкурсу є рішення виконавчого комітету міської ради №177 від 30 травня 2019 року. Конкурс відбудеться 19 липня 2019 року об 14-00 годині в приміщені Носівської міської ради. Для отримання детальної інформації щодо подання конкурсних пропозицій та умов надання послуг з вивезення побутових відходів слід звертатися в відділ житлово-комунального господарства та благоустрою Носівської міської ради. Контактна особа: головний спеціаліст з питань комунальної власності відділу ЖКГ та благоустрою Борис Людмила Миколаївна, тел. 2 11 57. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • наявність матеріально-технічної бази;
  • вартість надання послуг;
  • досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;
  • наявність працівників відповідної кваліфікації.

Послуги з вивезення побутових відходів надаються на території населених пунктів Носівської міської ради згідно укладених договорів. Середня відстань від об'єктів утворення побутових відходів до міського сміттєзвалища становить 15 км. Конкурсна пропозиція надається особисто або надсилається поштою на адресу організатора конкурсу у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, ідентифікаційний код учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій встановлюється до 09 год. 00 хв. 16 липня 2019 року.

Переглядів:424