Кубок пам’яті Володимира Буняка

11 грудня 2019

 

4 грудня у залі Носівської дитячо-юнацької спортивної школи проходив   турнір з футзалу —   Кубок пам’яті Буняка Володимира Івановича серед команд 2008 р.н. і молодші.

 Володимир Іванович- знана  людина у рідному місті, на Носівщині. Передусім-  це лікар, про яких кажуть- від Бога. А ще просто – Людина, яка безмежно любила людей і життя. Найкращим і  найдорожчим він був для рідних, прикладом доброти,  толерантності, мужності  і  людяності. Так мало йому відміряла доля, втім до останньої хвилини свого життя він залишався таким, які його усі знали: щирим, усміхненим, великим оптимістом , людиною великого серця і  безкінечно залюбленим у спорт,  що супроводжував усе життя. Тому проведення цього турніру – дуже символічне, зворушливе для всіх, хто знав, любив, поважав Володимира Івановича.

 Для шести команд, які заявили про участь —  це також було незабутньо. Участь брали команда з Носівської ДЮСШ, Ніжина, Борзни, Куликівки та  дві команди з Київщини, села Щасливе, де тренером наш земляк Олександр Калина.

 Старалися всі, втім змагання завжди  мають своїх переможців. «Бронза»- в команди з Борзни, диплом другого ступеня — за Ніжином, а «золото» — вибороли  носівчани.

Трійка переможців отримали кубки та медалі від ФСТ «Колос» (Юрій Гринь), а  солодощі – від  фабрики «Деснянка» (Руслан Дикий). На заході були також присутні рідні Володимира Івановича.

 Прес-служба Носівської міської ради

Переглядів:490