На вічну пам’ять Валерію Давиденку

26 травня 2020

 

23 травня сталася трагедія - передчасно пішов із життя  наш земляк, відомий політик і громадський діяч, народний депутат України Валерій Давиденко.

Все його життя нерозривно пов’язано із рідною Носівко та  Чернігівщиною.
Народився Валерій Миколайович 16 березня 1973 року. Закінчив Український державний університет харчових технологій. У професійній діяльності пройшов шлях від різноробочого на підприємстві - до керівника власних компаній, заступника міністра аграрної політики та продовольства України
. Наш земляк -  великий життєлюб, великий українець і справжній патріот  своєї малої батьківщини.

Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток Носівщини  важко переоцінити. Свідченням цього є  його  постійна рутинна робота над  всім новим, сучасним. Він завжди знаходив можливості і прагнув допомогти всім.

Двічі  жителі  сусіднього 208 округу довіряли йому представляти свої інтереси у Верховній Раді. Саме як народний обранець, який завжди серед людей, жив їхніми проблемами та постійно їх вирішував,  він   увійшов в історію  свого округу та рідного краю. Він завжди був на зв’язку, доступний, простий у спілкуванні, щирий і людяний у вирішенні будь-яких питань, особливо, якщо  це торкалося земляків.  Так було завжди, бо він був надзвичайно добрим, небайдужим, жив на повен зріст з відкритим серцем до людей з любов’ю до України.

Валерій Давиденко був цілеспрямованою людиною із активною громадянською позицією, мудрим керівником, державним діячем і політиком, який захищав інтереси своїх виборців.

Він допомагав медичним працівникам, підтримував освітян і соціальних працівників у селах, шукав законодавчі шляхи зміцнення фермерських господарств та відродження сільських населених пунктів. Ніколи не забував про тих, хто захищав раніше і нині боронить Україну.

Передчасна смерть Валерія Миколайовича – це непоправна втрата для мами, дружини, доньок, сестри, всіх  рідних, близьких, друзів, колег та земляків. Світла пам’ять про Валерія Давиденка та його численні добрі справи назавжди лишиться в наших серцях.

Глибоко сумуємо та щиро співчуваємо найріднішим у цей скорботний час. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про Валерія Миколайовича, який встиг  за своє коротке життя лишити стільки добрих справ,  завжди будуть сильніші, ніж смерть.   

Сумуємо разом з вами.  Поділяємо ваші біль непоправної втрати.

Вічна і світла пам’ять Валерію Миколайовичу!

 Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутати міської ради VII скликання.

 

Переглядів:2087