Упродовж вихідних рятувальниками Носівського району ліквідовано 2 пожежі

14 червня 2020

Упродовж вихідних рятувальниками ліквідовано 2 пожежі в житловому секторі громадян.

Так, 12 червня о 20:37 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння в будівлі, що по вул.. Тракторній в с. Калинівка. По прибуттю рятувальників відбувалося горіння покрівлі будівлі, яку рятувальники швидко ліквідували та не дали розповсюдьтись пожежі далі.  Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило необережне поводження з вогнем.

14 червня о 17:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння в господарчій будівлі, що по вул. Шевченка в с. Коломійцівка. По прибуттю рятувальників відбувалося горіння на всій площі покрівлі господарчої будівлі, яку рятувальники спільно з сільськими пожежниками с. Степові Хутори та допоміжною технікою ТОВ «Нива-2008» швидко ліквідували та не дали розповсюдьтись пожежі на житловий будинок та поруч розташовані будівлі.  Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило коротке замкнення електромережі.

У зв`язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не залишайте без нагляду електропобутові та нагрівальні прилади, слідкуйте за справністю електромереж. 

 

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

начальник Носівського РС Управління

ДСНС України у Чернігівській області

Переглядів:598