Лише за тиждень - дві  надзвичайні події

20 липня 2020


 

Так, 13 липня о 13:50 групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області у встановленому порядку знищено протитанкову міну ТМ-41 часів Другої світової війни.

Вибухонебезпечний предмет виявили цього ж дня працівники, які проводили роботи з очищення русла річки Носівочка, що протікає районним центром Носівка. Слід зазначити, що під час обстеження прилеглої території сапери ДСНС інших небезпечних предметів не виявили.

18 липня о 20:17 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загорання дров в приватному господарстві, що по вул. Кобизький Шлях що в м. Носівка. По прибуттю рятувальників відбувалося горіння складених дров неподалік житлового будинку, яке рятувальники швидко ліквідували та не дали розповсюдитись пожежі на житловий будинок та поруч розташовані будівлі.  Ймовірною причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем особою що встановлюється.

У зв`язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем а також вкотре нагадують громадянам про необхідність дотримання заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Про небезпечну знахідку слід негайно повідомити Службу порятунку за номером телефону "101" або правоохоронців за номером телефону "102".

 

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

начальник Носівського РС Управління

ДСНС України у Чернігівській області

Переглядів:346