Нотатки із засідання виконкому

04 серпня 2020

 

На останньому засіданні виконавчого комітету розглянули ряд важливих питань.

Зокрема, начальник фінансового управління міської ради Валентина Пазуха доповідала  щодо  внесення змін до бюджету Носівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.   Зокрема, озвучила  зведені дані про спрямування коштів обласного бюджету та іншої субвенції на виконання доручень виборців  у 2020  депутатом обласної ради  Сергієм Баришовцем у сумі 100 тисяч гривень. Кошти розподілені між усіма закладами освіти громади та дитячо-юнацькою спортивною школою і спрямовані на зміцнення матеріально-технічної бази цих закладів.  

Серед питань порядку денного було  і про погодження розміру батьківської плати  та встановлення додаткових пільг за  навчання дітей  у КПНЗ «Носівська школа мистецтв» на 2020-2021 навчальний рік.

  •  

Члени виконкому підтримали зміни в положенні про проведення конкурсу та призначення, звільнення на посаду директорів закладів загальної середньої освіти Носівської міської ради, які запропонувала начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради Наталія Тонконог. Відповідний проект рішення буде винесений на розгляд сесії міської ради.

  •  введення в дію рішення  конкурсної  комісії  з визначення  виконавця послуг  з вивезення   побутових  відходів. Переможцем конкурсу стало КП «Носівка-Комунальник», а також члени виконкому продовжили дію договору оренди нерухомого майна Носівському сервісному центру Пенсійного фонду України, виділили кошти із загального фонду міського бюджету для надання соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам на лікування, вирішення соціально-побутових проблем і на  поховання.

Пресслужба Носівської міської ради

              

 

Переглядів:503