З Днем міста та Днем народження громади!

17 вересня 2020

Шановні носівчани, жителі Носівської об’єднаної територіальної громади!

 У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають особливе  місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного міста та День народження Носівської громади. Саме вересень став рубіжною датою для носівчан та жителів  громади, подарувавши всім нам дві прекрасні пам’ятні дати, з якими я вас щиро вітаю!

 Переконаний, у місті та селах громади з особливим колоритом, традиціями і славною історією ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

У житті Носівки та нашої громади є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів.

Усі досягнення, якими багате місто й наша громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі земляки!

Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, свого села тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам,  і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого міста і всієї України.

У цей непростий для нашої держави час, коли триває війна на сході країни, йде боротьба з пандемією коронавірусу,  нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Дякую медичним працівникам, які в період карантину і реформ відважно продовжують нести варту по захисту здоров’я  мешканців міста   і громади.

Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни.

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Носівської ОТГ.

Висловлюю велику подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги. Дуже приємно відзначити, що наше місто стало чистішим і охайнішим і завдяки працівникам з благоустрою, і завдяки вам, шановні жителі, які впорядковують території навколо своїх домівок і підприємств. Це підтверджує, що ми одна громада, яка любить свій спільний дім, своє місто.

День народження – це завжди приємне і радісне свято. Свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Хочу зазначити, що за період роботи нашої команди жодного разу ми не завершували фінансовий рік з боргами.

Робота міської ради направлена в першу чергу на те, щоб всі об’єкти, заклади і установи функціонували, працівники бюджетної та соціальної сфери вчасно отримували заробітну плату. Мені приємно зазначити, що громада живе і працює повноцінно.

Мрію, щоб наше місто і вся громада з кожним роком розквітали, і ставали  заможнішими,   щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими і милосерднішими один до одного, щоб ніколи не роз’єднували нас різні погляди, щоб спільне свято – нашого міста та громади, завжди єднало і гуртувало нас в одну земляцьку родину.

Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше місто, наша громада наш спільний дім, розвивається і квітне – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО,

Носівський міський голова

Переглядів:537