«Попередження насильства в сім’ї»

05 жовтня 2020

П’ятого жовтня  в приміщенні Носівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області за участю провідного інспектора Носівського районного сектору пробації Віти Коломієць; фахівця Носівського районного сектору пробації Любові Тесли, та волонтера пробації лікаря – психіатра «Носівської центральної районної лікарні                                     ім. Ф.Я. Примака» Лесі Гетьманчук, проведено захід для клієнтів  пробації Носівського районного сектору на тему «Попередження насильства в сім’ї» . У процесі проведення заходу було обговорено актуальність проблеми насильства в сім’ї, види та ознаки домашнього насильства.

Присутнім було повідомлено, що кожного року все більше стає фактів психологічного, фінансового, фізичного та сексуального насилля і небажання людей зрозуміти цю проблему,  призводить до негативних наслідків.

Леся Гетьманчук як професійний лікар-психіатр поспілкувалася окремо з кожним клієнтом пробації для з’ясування можливих проблем у їх родинах.

Завдяки співпраці із даним волонтером, працівники пробації дізнаються більше, інформації про проблеми клієнтів пробації та направляють свою роботу на вирішення даних проблем.

Андрій Макеєнко,

Начальник Носівського

районного сектору пробації                                                 

 

Переглядів:185