Подарунок землякам від почесного громадянина Носівки

06 жовтня 2020

Для кожного є своє усвідомлення причетності до місця, де живеш, як і прагнення пройти по життю Людиною.
Для цього просто треба обрати такий шлях: добра, уваги, допомоги, небайдужості. І тоді кожен прожитий день буде сповнений значимості, адже благодійність і людяність відчувають.
Григорій Мойсейович Волошин, директор НВКЦ «Прес» - керівник не лише одного з бюджетоутворюючих підприємств нашої громади. За кілька десятків років він зробив для міста і людей, які тут проживають справді незлічимо добрих справ. Почесний громадянин міста, просто небайдужа і поважна людина - завжди переймається проблемами та потребами рідного міста. Його щирість, відкритість і беззаперечне бажання допомогти всім, хто до нього звертається у чисельних словах вдячності і захоплення життєвою позицією цієї людини. Справжній добродій і справжній патріот рідного краю, всієї України, закоханий у цю землю назавжди.
Подарунок від Григорія Мойсейовича – знак «Я люблю Носівку», розташований в центрі міста вже кілька років став не лише візитівкою, а й, вважай, головною фотолокацією нашого міста. У минулому році до Дня незалежності , Дня народженння Носівки та третьої річниці створення громади, одержали ще один подарунок від мецената. Біля входу на центральну алею парку навпроти першої міської школи та гімназії радує око знак «Я люблю Україну». Цьогоріч його пофарбували у яскраві кольори, а Григорій Мойсейович доповнив композицію Гербом України.
Ось таку красу з металу створюють майстри підприємства, яке очолює Григорій Волошин. Щиро дякуємо за добрі справи меценату.
 
Пресслужба Носівської міської ради
 
 
Переглядів:281