<<<1 - 11 з 15>>>


24 Вересня 2020 11:39До уваги

Готуємося до виборів завчасно!

УДМС України в Чернігівській області нагадує, що 25 жовтня 2020 року відбудуться чергові місцеві вибори, а тому саме час перевірити дійсність свого паспорта громадянина України для реалізації свого виборчого права. Прийти на вибори ви маєте право як з паспортом громадянина України у вигляді книжечки (головне щоб своєчасно була вклеєна фотокартка при досягненні 25-и чи 45-ти річного віку),  так і у вигляді сучасного

11 Вересня 2020 11:47Подія

Працював мобільний консультаційний пункт прийому громадян

  Сьогодні за попередньою домовленістю з начальником Ічнянського БПД Ніжинського МУ з надання БВПД Оленою Кисиленко на базі Ічнянського РС УДМС України в Чернігівській області спільно з завідувачем сектору Ярославою Дубиновською працював мобільний консультаційний пункт прийому громадян.

  Найбільш актуальним було питання встановлення факту проживання особи на території України на момент 24.08.1991 р. та 13.11.1991р.

 Також керівниці служб обговорили подальші дії та співпрацю для проведення правопросвітницьких заходів

28 Липня 2020 10:21До уваги

Отримання ID-картки з одночасним присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків

   21.07.2020 року Ічнянський РС УДМС України в Чернігівській області, в перше видано ID-картку з одночасним присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків.

  Звертаємо увагу, що оформити паспорт громадянина України у формі ID - картки з одночасним присвоєнням реєстраційного номера облікової картки

10 Липня 2020 11:09До уваги

Флешмоб з популяризації ІD-картки

   З метою популяризації  переваг оформлення ID-картки УДМС України в Чернігівській області з 01 липня поточного року запущено флешмоб, який буде проведений у два етапи:

- у період з 01-31 липня 2020 року  під назвою  #з_минулого_в_майбутнє, в рамках якого спеціалісти УДМС України в Чернігівській області та підпорядкованих територіальних

29 Травня 2020 11:11До уваги

Нова послуга від Державної міграційної служби України

  З 28.05.2020  підрозділами  ДМС, ДП «Документ» та ЦНАП ( в Чернігівській області це Чернігівський та Прилуцький) запроваджується реалізація експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини шляхом забезпечення можливостей фізичним особам віком від 14 до 18 років під час оформлення паспорта громадянина України вперше за їх бажанням одночасно зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків платником податку без заповнення та подання облікової картки фізичної особи-платника податків чи будь-яких інших документів.

  Послуга надається безкоштовно,  за умови наявності зареєстрованого місця проживання. При оформленні ID-картки працівником ДМС або ЦНАП фіксується бажання особи отримати РНОКПП.  При цьому паспорт оформлюється із внесенням даних про РНОКПП на картку.

  У разі непідтвердження наданої інформації паспорт оформлюється без внесення даних про РНОКПП та особі надається повідомлення про необхідність звернення до контролюючого органу для реєстрації платником податків або внесення змін до Державного реєстру.

26 Травня 2020 10:06До уваги

Територіальні підрозділи УДМС України в Чернігівській області працюватимуть у звичайному режимі

  З 25.05.2020 року УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи працюватимуть у звичайному режимі, за звичайним графіком https://dmsu.gov.ua/chernihiv.

   Надання адміністративних послуг, а також прийом громадян буде здійснюватися за всіма напрямками діяльності

30 Квітня 2020 12:37До уваги

Графік роботи міграційної служби на травневі свята

Пропонуємо до уваги графік роботи на травневі свята УДМС України в Чернігівській області та територіальних підрозділів.

08 Квітня 2020 09:12До уваги

Новий режим обслуговування міграційної служби

   УДМС України в Чернігівській області інформує, що у зв’язку з карантином встановлено наступний режим обслуговування суб’єктів звернення, з яким ви можете ознайомитися на лінком: https://docs.google.com/…/1RLxVHotA61-vgyNvG3PDZbZTbH…/edit…

   Крім того, повідомляємо, що обслуговування суб’єктів звернення на період дії карантину

27 Лютого 2020 11:45До уваги

Що ж таке кваліфікований електронний підпис (КЕП)

   Якщо коротко, то КЕП - це один із видів електронного підпису, за допомогою якого можна ідентифікувати підписувача. Віднедавна, всі власники ID-карток вже мають можливість отримати послугу з внесення КЕП на чіп в паспорті громадянина України у формі ID-картки. Для цього потрібно звернутися до будь-якого підрозділу міграційної служби та БЕЗКОШТОВНО отримати дану послугу. Звертаємо увагу, що для запису КЕП вам знадобиться PIN 2 (формується вами особисто при оформленні ID-картки).

   Плануючи весняні канікули, радимо завчасно потурбуватися про наявність у вас паспорту для виїзду за кордон, а особливо наявність їх у ваших дітей, оскільки це є однією із умов для перетину кордону.

   Звертаємо увагу, що паспорт громадянина України для виїзду за кордон можна оформити з самого народження! Термін виготовлення документу займає до

15 Січня 2020 08:49До уваги

Внесено зміни до законодавчих актів щодо запобігання корупції

   Законом України від 02.10.2019 № 140-ІХ внесено ряд змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції.

   Зокрема, нововведеннями передбачено, що з 1 січня 2020 року у декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, необхідно буде зазначати унікальні номери запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (УНЗР) суб’єкта декларування та членів його сім’ї.

   Передбачається, що у електронній формі декларації буде міститися окреме поле для зазначення цих відомостей або внесення відповідної відмітки про відсутність УНЗР у декларанта або члена його сім’ї.

   УНЗР присвоюється фізичній особі автоматично під час занесення інформації про неї у Єдиний державний демографічний реєстр. Він є незмінним протягом усього життя громадянина (не змінюється у разі зміни прізвища, імені або

<<<1 - 11 з 15>>>