Вісім перемог на одному конкурсі

10 лютого 2020

 

 Такий вагомий  доробок привезли до рідного міста юні піаністки та вокалісти разом зі своїми наставниками з конкурсу, зо проходив минулих вихідних у столиці України.

У суботу, 8 лютого  наші юні таланти, вихованці фортепіанного  відділу  Носівської міської школи мистецтв класу  викладача   Дениса Кумка та вокального гуртка «Барвінок» Будинку дитячої та юнацької творчості керівника Алли Боженко демонстрували свої вміння на Міжнародному фестивалі-конкурсі "Калейдоскоп талантів".  Результати просто приголомшливі. Всі учасники повернулися з перемонами, нагородами і морем позитивних емоцій.

Юні піаністки  Кіра Красножона (молодша вікова категорія), Марія Хіняєва (середня вікова категорія), Олена Турик (старша вікова категорія) – лауреати І ступеня; Олександра Литвиненко (категорія  «Дебют») - другого; Марія Мальцева (категорія  «Дебют») -  третього ступеня.  Серед досягнень юних талантів і вокальні перемоги у категорії  естрадний спів у своїх вікових категоріях  лауреатами І ступеня стали Кіра Красножона та Аня Сириця, а Маша Мальцева - лауреат ІІІ  ступеня.Усі переможниці були нагороджені дипломами,  медалями, пам’ятники подарунками, а також стали володарями  подарункового  сертифікату   на участь у наступному фестивалі-конкурсі

 " Kaleidoscope of talents ". Нових перемог та відкриттів переможцям та їхнім наставникам!

 Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:926