25 березня 2020

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту рішення Носівської міської ради «Про місцеві податки та збори на території Носівської міської ради (ОТГ) на 2021 рік»

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у cфері  господарської діяльності»,  Носівська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення «Про місцеві податки та збори на території Носівської міської ради (ОТГ)  на 2021 рік».

Представлений проєкт регуляторного акту розроблено структурними підрозділами Носівської міської ради на виконання статей 10, 12, 266-300 Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI (із змінами та доповненнями) та аналізу регуляторного впливу з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб.

Основною метою прийняття регуляторного акту є встановлення ставок податків та зборів на території  Носівської міської ради.

Зміст проєкту: затвердження ставок та пільг із сплати земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, єдиного податку, транспортного податку, а також Положень про транспортний податок, єдиний податок, земельний податок та податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Положеннями визначається коло платників податків, об’єкти та база оподаткування, пільги та ставки податків, порядок обчислення сум податків, порядок та терміни їх сплати.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на веб-сайті Носівської міської ради -  http://nosgromada.cg.gov.ua/, розділ  «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту слід надавати до Носівської міської ради протягом 30 днів з дня оприлюднення:

  • на поштову адресу: м. Носівка, вул. Центральна, 20, Носівська міська рада;
  • на електронну адресу: [email protected]
  • по тел. (04642) 2 18 06, 2 20 11

 

 

Міський головаВолодимир ІГНАТЧЕНКО

Переглядів:406