Комунальники роблять громаду красивішою та впорядкованішою

07 квітня 2020

 Незважаючи на  карантинні обмеження, весняних турбот ніхто не відміняв, як власне, і робіт з благоустрою. Комунальники у цьому  - на передовій. Адже якщо вдома всі ми намагаємось навести лад, і в цьому карантин лише сприяє, у людей  з’явилося більше часу, то в комунальників - це щоденна робота, яку треба виконувати незважаючи ні на що.

 У березні  КП «Носівка-Комунальник» закупило саджанців вічнозелених дерев та кущів майже на 30 тисяч  гривень. Зокрема, висаджено в Носівці та селах Володьководівицького та Тертишницького старостатів  саджанці туї - звичайної, шароподібної та верескоподібної, ялини звичайної та шаровидної,ялівця -  звичайного, скельного та козачого, самшиту. Окрім того лісівники ще й подарували саджанці листяних дерев - беріз та лип.

 - Більшість  хвойних саджанців поки висадили біля старостату, аби  після благоустрою території нової амбулаторії, пересадити на подвір’я новобудови, крім того  висадили біля пам’ятника невідомому солдату, розбили парки біля садочка у Володьковій Дівиці, обновили – біля початкової школи та висадили на центральній дорозі за амбулаторією у ніжинському напрямку. Частинку саджанців виділили на Сулак та Дослідне,- розповів староста Володьководівицького старостату Олександр Гаврилко.

- Всі саджанці, які отримали від комунальників, висадили біля  клубу  та пам’ятника загиблим землякам у  Ясній Зірці,- сказав по телефону староста Тертишницького старостату Микола Вовкогон.

 Пресслужба Носівської міської ради

 

 

Переглядів:551