Нові бігові доріжки на стадіоні ДЮСШ  і  перспективи створення Центру культурних послуг у Носівці

27 липня 2020

  В рамках робочого візиту до Носівської ОТГ голова обласної адміністрації Андрій Прокопенко  відвідав Дитячо-юнацьку спортивну школу,   міський будинок культури та Публічну бібліотеку. «В пріоритеті   роботи - створення Центрів  культурних послуг  в громадах області. Ми всі розуміємо актуальність таких  закладів для  різних вікових груп,  особливо для  молоді».

В  Чернігівській області вже є позитивний приклад  реалізації такого задуму: створено   Центр культурних послуг в Кіптівській ОТГ, де працюють Кіптівський будинок культури, Публічна центральна бібліотека, Центр надання адміністративних послуг, Центр надання соціальних послуг ОТГ. Оцінити перспективи створення у нашій громаді    нового культурного середовища, зокрема, Центру  культурних послуг, - такою була  мета відвідин гостей осередку культури Носівки.

  Очільник області не приховував позитивні враження  та захоплення результатами  вихованців ДЮСШ, спілкуючись  з директором закладу Миколою Тертишником та  відомим земляком, олімпійським чемпіоном Віталієм Тищенком, який  завжди підтримує спортивний заклад у рідному місті.

Наразі в ДЮСШ  працюють секції легкої атлетики, футболу, вільної боротьби, хокею, настільного тенісу, східних єдиноборств. На чотирьох відділеннях – футбол, хокей з шайбою, легка атлетика та вільна боротьба навчаються 311 дітей.

Міський голова Володимир Ігнатченко  наголосив, що  завжди підтримує спортивні  ініціативи  жителів громади. Так, саме завдяки активності любителів спорту, підтримці депутатського корпусу та міської ради, у Носівці створили хокейний майданчик відкритого типу, який  дав можливість відновити  цей зимовий вид спорту і відкрити у Носівці громадську ковзанку.

 Наразі головний       осередок  дитячого спорту в громаді потребує реалізації проекту щодо заміни  полотна бігових доріжок.  Відповідний проект виготовлено, у Носівці дуже сподіваються на позитивне рішення щодо його реалізації. Є потреба і в ремонті глядацьких трибун.

Господарі закладу зробили гостям цікаву екскурсію, продемонструвавши досягнення своїх учнів та тренерського складу,  міцну матеріальну базу, а головне велике бажання рухатися вперед, розвиваючи різні види спорту у дітей та молоді.  Адже є  стадіон, сектори для метання, штовхання ядра, яма для стрибків у довжину, гімнастичне містечко, майданчик з вуличними тренажерами,  міні-футбольне поле зі штучним покриттям, хокейний майданчик, спортивний зал, тренажерні кімнати.  Створені всі умови для проведення  змагань різних рівнів.

 

 

Переглядів:541