16 вересня 2020

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

  17 вересня 2020 року о 10 годині 00 хвилин за адресою вул. Центральна, 20,  м. Носівка відбудеться  позачергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

Відповідно до вимог чинного законодавства, засідання буде проводиться в закритому режимі за участю членів виконавчого комітету ради та окремо визначених осіб.

Члени виконавчого комітету і запрошені на час проведення засідання зобов’язані мати засоби індивідуального захисту та дотримуватися відповідних санітарних і протиепідемічних вимог.

На порядок денний внесені наступні питання:  

1.Про внесення змін до Програми  «Цукровий та нецукровий діабет» на 2020 рік.

2.Про внесення змін до бюджету Носівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.                           

3.Про погодження укладення контракту з Куцим В.Ю.

4.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 11.08.2020 року № 194 «Про впорядкування адресних реквізитів».

5.Про надання згоди на прийняття з державної у  комунальну власність Носівської територіальної громади нерухомого майна.

6.Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів комунальної власності Носівської  територіальної громади, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду.

7.Про затвердження додаткового переліку підприємств,  установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню.

8.Про надання дозволу  на отримання коштів.

9.Про надання дозволу на укладання договору  дарування.

10. Про надання дозволу на укладання договору  дарування.

11. Інше.

 

Переглядів:228