Про те, що хвилює людей

03 лютого 2021

 

  Днями відбулася «гаряча»  лінія Носівського міського голови. Люди зверталися з питаннями, що хвилюють, які є важливими  і потребують термінового вирішення. Узагальнено можна окреслити найголовніші теми, з якими зверталися: мобільний зв’язок, ремонт доріг та освітлення  вулиць громади. Стосовно мобільного зв’язку,роз’яснюємо:  тривалий час  труба, яка належить КП «Носівські теплові мережі» використовувалася не за призначенням, а  як вишка для стільникового зв’язку, на ній було встановлено антенно-фідерне обладнання двох операторів зв’язку, що давало додаткове навантаження на конструкцію. В 2020 році було проведено технічне обстеження металевої димової труби. Відповідно до висновку, вона перебуває в аварійному стані і потребує  демонтажу. Оскільки, відповідно до акта обстеження комісії з’ясувалося, що від останнього обстеження з’явилися додаткові руйнації конструкцій димової труби, зокрема, цементний фундамент та підземна частина труби мають ознаки руйнування, корозію арматури, зміщено плити перекриття та стінові плити. Отож антени зняті, зараз відбувається монтаж на  території РЕМу, однак  наскільки це відбудеться оперативно можуть відповісти  лише оператори мобільного зв’язку. Наразі міська рада займається  організацією безпечного демонтажу  труби. 

Враховуючи сніжну зиму, були дзвінки і щодо прочищення вулиць від  снігу.  Зрозуміло, що водночасі всі вулиці не прочистять, однак  міська рада,організувала роботи по очищенню  доріг громади від снігу, залучивши техніку підприємств та агропромислових господарств.

 Телефонували переважно з Носівки, були дзвінки і з Володькової  Дівиці. Скажімо тут, хвилювало жительку вул.. Набережної незадовільний стан дороги та освітлення вулиці. Стосовно висипки вулиць телефонували жителі Гончарівки, Робочої,Жукова, Тюленіна. Освітлення потребують вул. Козаченка, провулок Кушнірова.

 Всі порушені  мешканцями громади питання були озвучені на розширеній апаратній нараді під головуванням  міського голови Володимира Ігнатченка, дані доручення керівникам профільних структурних підрозділів.

  • Безперечно, всі ці питання почуті, їх вирішення буде триматися на контролі,  - підсумував обговорення Носівський міський голова.

Пресслужба Носіівської міської ради

Переглядів:577