Про роботу зі зверненнями громадян, соціальний захист дітей  обговорювали на засіданні виконкому

26 лютого 2021

  25 лютого  головуючий на засіданні міський голова Володимир Ігнатченко провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянули ряд важливих питань життєдіяльності громади.

Зокрема, про затвердження фінансового плану КП «Носівські теплові мережі» Носівської міської ради на 2021 рік, про проведення конкурсу з визначення опорного закладу загальної середньої освіти в Носівській територіальній громаді. Про стан роботи з дітьми за 2020 рік  та про доцільність влаштування дітей  до спец закладів доповідала начальник служби у справах дітей Ірина Пустовгар.

Члени виконкому підтримали порушення клопотання перед Чернігівським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі щодо довгострокового пільгового кредиту та надання дозволу КП «Носівка-Комунальник» на видалення зелених насаджень.

Про роботу зі зверненнями громадян в Носівській міській раді за 2020 рік проінформувала начальник  загального відділу   Ірина Власенко.

Члени виконкому задовольнили  значну кількість заяв громадян, які потребують  соціальної матеріальної грошової допомоги  на   лікування та вирішення соціально-побутових проблем та поховання.

 Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:440