На засіданні виконавчого комітету

26 березня 2021

25 березня у залі засідань Носівської міської ради відбулося

засідання виконавчого комітету міської ради

 Члени виконкому прийняли ряд важливих рішень для життєдіяльності громади. Зокрема,  затвердили   фінансового план КНП «Носівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Носівської міської ради на 2021 рік, а також Програму розвитку та фінансової підтримки КП «Носівські теплові мережі»

Затвердили  визначеного конкурсною комісією  переможця з  перевезення пасажирів на міських автобусних  маршрутах загального користування. Ним стало  АТП -1208.

 Серед прийнятих рішень – затвердження проектно-кошторисної документації на виконання робіт з ремонту доріг  у місті. Зокрема, проектної документації з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Центральна (автостоянка біля лікарні), а також капітального ремонту дорожнього покриття по вул.. Гагаріна та поточного середнього ремонту – по вулиці Свято - Троїцька – у Носівці.

 Члени виконкому одностайно підтримали порушення клопотання про присвоєння почесного звання  «Мати - героїня» носівчанці, матері сімох дітей Світлані  Пилипенко. Ще одне важливе рішення – про зобов’язання міської ради щодо забезпечення безоплатним житлом (опаленням та освітленням) медпрацівників з вищою освітою та строк не менше, ніж на три роки.

                 Затвердили висновок, запропонований Службою у справах дітей міської ради щодо визначення способу участі батька у вихованні малолітньої дитини.

                 

Визначили уповноважених осіб cтаростинських округів та відділу соціального захисту населення Носівської міської ради, а також підтримали створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі та затвердили Положення про неї.

Також виділили кошти із загального фонду міського бюджету для надання соціальної матеріальної грошової допомоги на лікування, вирішення соціально-побутових проблем та поховання.

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:736