Долучаймося до всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

05 квітня 2021

З метою організації та проведення робіт з благоустрою населених пунктів громади, Носівська міська рада  долучилася  до  проведення  всеукраїнської акції з благоустрою  «За чисте довкілля», яка триватиме з  5 по 16 квітня.

Для цього  створений оргкомітет  з  підготовки та проведення робіт з благоустрою населених пунктів громади та організації розробки та затвердження  в установленому порядку детального  плану проведення толоки.

Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого апарату Носівської міської ради розробив план проведення робіт з благоустрою міста, населених пунктів громади, також  довели до керівників  установ, організацій, підприємств план розподілу територій міста,  визначені  місця посадки зелених насаджень в м.Носівка

Комунальне  підприємство  „Носівка-Комунальник» має забезпечити учасників толоки зеленими саджанцями, необхідним інвентарем та матеріалами, організувати вивезення сміття під час проведення заходів по благоустрою.

Приємно, що учасники громадської організації  «Носівська активна молодь» ініціювали  екологічну толоку, на власному прикладі продемонстрували, що будь яка справа починається з кожного з нас і нашого ставлення,  особистої  позиції до  малої батьківщини, до краю, в якому живемо.

 Цими вихідними  учасники  ГО " Носівська активна молодь"  запустили челендж “Почни з себе!”. Мета, яку переслідує активна молодь: навести лад у всіх мікрорайонах міста та громади. Розпочали з вулиці Ніжинський шлях.  Обов’язки розподілили між двома бригадами учасників. Сергій Прокопець разом з активістами взявся за побілку  стовпів, а Ірина Багіна відповідала за прибирання сміття від  переїзду  до  початку вулиці Ніжинський шлях.

Доброї справи початок поклали. Щиро вдячні  небайдужій молоді за таку активну життєву позицію, закликаємо долучатися до всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля», аби наше місто, всі села Носівської громади ставали охайнішими та чистішими.

 Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:466