Чистота і краса навколо залежить від кожного з нас

15 квітня 2021

До оголошеної всеукраїнської акції «За чисте довкілля», яка триває з 5 по 16 квітня, активно долучаються колективи та організації нашої громади як у місті, так і в селах.
Вчора у ній брали участь працівники виконавчого апарату Носівської міської ради, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, відділу соціального захисту міської ради, КП «Носівські теплові мережі» Учасники акції пройшли береги р. Носівочка,
вулиці Мринський шлях та Кобизький шлях, а також посадки від знака с. Андріївка до м. Носівка та вздовж вулиці Центральна, зібравши сміття та побіливши електроопори.
Найактивнішу участь у наведенні ладу беруть комунальники. Бригада Андрія Кізенка працювала на кронуванні дерев у міському парнку та біля міського будинку культури, а сьогодні бригада Володимира Сириці – звільняли проводи та електроопори вуличного освітлення по вулиці Мринський шлях.
В.о. начальника КП «Носівка-Комунальник» Олег Пустовгар розповів, що міська рада виділила 23 тисячі гривень на закупівлю хвойних дерев в Іржавецькому лісництві. Решту саджанців лісівники комунальникам громади подарували, аби вони в майбутньому виросли дбайливо насадженими алеями і парками по всій території громади. Біля амбулаторії у Володьковій Дівиці буде висаджено парк, додасться вічнозелених насаджень і в центрі Носівки. Комунальне підприємство закупило вапно,яке, відповідно до заявлених потреб тепер розподіляє між старостатами, підприємствами та організаціями громади для побілки бордюрів та електроопор. Також працівники підприємства активно долучаються до вивезення сміття та видалення аварійних насаджень на кладовищах території громади.
- З наступного тижня плануємо завезення піску до кладовищ, аби громадяни могли навести лад на місцях вічного спочинку своїх рідних. Також хочу наголосити, що там, де підведене централізоване водопостачання на кладовищах, вода буде подаватися з 15 квітня до 15 травня, - зауважив Олег Пустовгар.
Пресслужба Носівської міської ради
 
Переглядів:294