Оновлені  зони карантину: Чернігівщина залишається у «червоній»

26 квітня 2021

Згідно  з оновленими карантинними зонами в Україні, станом на 25 квітня, Чернігівська область залишається і надалі у «червоній» зоні. Також «червоний» рівень епідемічної небезпеки встановлено ще у 9-ти областях та м. Києві.

Отже, до «червоної» зони карантину увійшли місто Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька й Чернігівська області. До «помаранчевої» зони – Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Рівненська, Тернопільська та Черкаська області. До «жовтої» –  Закарпатська, Івано-Франківська, Херсонська, Одеська та Чернівецька області.

За повідомленнями  керівників медичних  установ Носівської ТГ, результати останных  ПЛР досліджень такі : Із 60 зразків - 22 позитивних, 38 негативних. Крім того, «позитивний» випадок, зданий хворим самостійно. Виявлені хворі з Носівки - 18,   з Іржавця Коломійцівки,  Мрина , Пустотиного , Софіївки -  по одному хворому.  З тих пацієнтів, які звернулися до сімейних лікарів, у 48  діагностовано ГРВІ, у  3 -  пневмонії.

В ковідному віддленні наразі перебуває  20 хворих.

 Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:307