Третя міська школа стала переможцем І етапу гри «Сокіл» («Джура»)

28 травня 2021

5-7 травня в режимі online було проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

У змаганнях взяли участь 11 роїв з усіх закладів загальної середньої освіти Носівської територіальної громади.

Відповідно до програми І етапу гри  учасники змагалися в 4 залікових конкурсах: «Впоряд», «Відун», «Рятівник», «Туристсько-спортивний конкурс».

У конкурсі «Впоряд» максимально можливу кількість балів за виконання прийомів муштрового впоряду в складі рою та творчого завдання здобули команди «Котигорошки» Козарського ЗСО І-ІІ ступенів, «Гайдамаки» Держанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та «Січ» Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ»               І-ІІІ ступенів №3.

В інтелектуальному конкурсі «Відун» високий рівень знань з історії України доби козаччини продемонстрували юні джури роїв «Козацька варта» Носівського ЗСО І-ІІІ ступенів №5, «Січ» Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. №3 та «Варта» Досліднянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів.

У туристсько-спортивному конкурсі перемогу вибороли рої «Варта» Досліднянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів, «Козаки» Носівської ЗОШ              І-ІІІ ступенів №1, «Січ» Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів №3.

Учасники роїв «Захисник» Іржавецького НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІ ступенів, «Дівичани» Володьководівицького ЗСО І-ІІІ ступенів, «Котигорошки» Козарського ЗСО І-ІІ ступенів виявили високий рівень знань з надання домедичної допомоги в конкурсі «Рятівник».

Усі рої-учасники І етапу гри взяли участь в обов’язкових конкурсах:«Книга звитяг», «Цікаві моменти з життя рою», «Ватра».

Суддівська колегія відзначила високий художньо-естетичний рівень та відповідність тематиці виступів роїв «Сокіл» Носівської міської гімназії, «Козаки» Носівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та «Гайдамаки» Держанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів у конкурсі «Ватра»; змістовність, насиченість та естетичне оформлення Книг звитяг роїв «Дівичани» Володьководівицького ЗСО І-ІІІ ступенів, «Козаки» Носівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, «Котигорошки» Козарського ЗСО І-ІІ ступенів.

Найкраще виразили тему конкурсу в світлинах, представлених на фотоконкурс «Цікаві моменти з життя рою», учасники роїв «Сокіл» Носівської міської гімназії, «Варта» Досліднянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів «Січ» Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів №3 та «Гайдамаки» Держанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Отож, враховуючи карантинні обмеження,  вітання, грамоти та цінні подарунки начальник відділу освіти, сім’ї та молоді Наталія Тонконог вручила  директорам навчальних закладів - команд – переможців: Надії Хоменко, Валентині Вовкогон та Віктору Боженку.

І місце –  рій «Січ» Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів №3 (канат);

ІІ місце -  рій «Дівичани» Володьководівицького ЗСО І-ІІІ ступенів (набір м’ячів);

ІІІ місце – рій «Варта» Досліднянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів (набір м’ячів).

За першість в окремих  конкурсах нагородити грамотами відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Носівської міської ради та призами:

у конкурсі «Впоряд»:

І місце - рій «Котигорошки» Козарського ЗСО І-ІІ ступенів;

в інтелектуальному конкурсі «Відун»:

І місце - «Козацька варта» Носівського ЗСО І-ІІІ ступенів №5;

у конкурсі «Рятівник»:

І місце - «Захисники» Іржавецького НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІ ступенів;

у «Туристсько-спортивному конкурсі:

І місце – рій «Варта» Досліднянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ»І-ІІІ ступенів.

 За перемогу в обов’язкових конкурсах нагородити дипломами відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Носівської міської ради:

у конкурсі «Книга звитяг»:

І місце – рій «Дівичани» Володьководівицького ЗСО І-ІІІ ступенів;

ІІ місце – рій «Козаки» Носівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1;

ІІІ місце – рій «Котигорошки» Козарського ЗСО І-ІІ ступенів;

у конкурсі «Цікаві моменти з життя рою»:

І місце – рій «Сокіл» Носівської міської гімназії;

ІІ місце – рій «Варта» Досліднянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів;

ІІІ місце – рій «Гайдамаки» Держанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів;

                  рій «Січ» Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів №3;

у конкурсі «Ватра»:

І місце – рій «Сокіл» Носівської міської гімназії;

ІІ місце – рій «Козаки» Носівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1;

ІІІ місце – рій «Гайдамаки» Держанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

За підготовку роїв-переможців І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в режимі online оголошено  подяку відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту керівникам та педагогам-виховникам роїв, а також відзначено належний рівень організації патріотичного виховання та підготовку роїв до І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в режимі online в  усіх навчальних закладах громади.

 Пресслужба носівської міської ради

 

 

Переглядів:1074