Виховання у молоді поваги до законодавства України

02 червня 2021

 

Днями була  проведена зустріч з педагогічним колективом,  та  учнями 4-11 класів Досліднянської НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів с.Дослідне, Носівської ОТГ за участі начальника Носівського районного сектору філії Державної установи “Центр пробації ” в Чернігівській області майора внутрішньої служби Андрія Макеєнка,  начальника служби у справах дітей Носівської міської ради Ірини Пустовгар, соціального педагога ЦСССДМ Носівської міської ради Альони Золотарьової та інспектора дорожнього руху Наталії Висовень.

Метою даного заходу є правове виховання, свідоме ставлення до своїх прав і обов’язків перед суспільством і державою, ознайомлення з кримінальною та адміністративною відповідальністю неповнолітніх серед молоді.  Під час заходу всіх присутніх проінформовано про права  та обов’язки, які має кожна особа та  важливість їх  дотримання.   Обговорені основні причини здійснення правопорушень і  злочинів серед підлітків та молоді, а також  шляхи їх вирішення. Присутні на зустрічі  учні  ставили відверті питання, на які отримували відповіді.

Такі заходи вкотре доводять, що завчасне інформування та попередження молоді – зменшує вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень.

 

Андрій Макеєнко,

начальник Носівського РС пробації

 

Переглядів:310