Робоча поїздка голови Чернігівської обласної адміністрації В'ячеслава Чауса в Носівській громаді

19 серпня 2021

Сьогодні з робочим візитом у Носівській територіальній громаді побував голова Чернігівської обласної адміністрації В’ячеслав Чаус.
В ході робочої поїздки міський голова Володимир Ігнатченко, генеральний директор КНП «Носівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Носівської міської ради Олег Гордін познайомили В’ячеслава Чауса, голову Ніжинської РДА Григорія Ковтуна з роботою Центру вакцинації у Носівці та сільської лікарської амбулаторії в с. Володькова Дівиця.
Відвідуючи Центр вакцинації у міському будинку культури в Носівці, голова ОДА зокрема, наголосив на проведенні роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності вакцинування, передусім серед працівників медичної та освітянської галузі. Адже статистика, на жаль, вже насторожує. Наразі на Носівщині офіційно хворих 9, зрозуміло, що їх кількість більшатиме,і в якийсь момент, коли доведеться перетнути епідемічну межу зеленої зони, головна умова роботи навчальних закладів – 80% щеплених працівників колективу.
«Переконаний, навчання у закладах освіти має бути не дистанційним, ми розуміємо, що це вимушена норма, але страждає якість освіти, діти не спілкуються, це додаткове навантаження і на батьків, тобто цілий ряд факторів, які точно не сприяють одержанню нашими дітьми якісних знань». - наголосив міський голова Володимир Ігнатченко. Наразі у громаді вакциновано близько 20% педагогів.
«Головне завдання для всіх нас - сформувати колективний імунітет. Адже для цього створені всі умови: маємо спеціально підготовлені мобільні бригади, в достатній кількості якісну та безпечну вакцину і має бути стимул – спільне прагнення і жителів, і медиків захистити якомога більшу кількість людей від складного перебігу хвороби»,- сказав В’ячеслав Чаус.
Гості також ознайомилися з ходом ремонтних робіт легкоатлетичного стадіону КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа». Наразі тут ведуться роботи з реалізації проекту капітального ремонту бігових доріжок стадіону. Директор ДЮСШ Микола Тертишник поділився з учасниками робочої поїздки досягненнями наших спортсменів, висловивши сподівання, що відремонтований стадіон з новими можливостями дозволить ще більшій кількості учнів та молоді відвідувати заклад.
Носівський міський голова Володимир Ігнатченко наголосив, що заклад працює результативно у всіх напрямках, а міська рада завжди підтримує ініціативи людей, які сповідують здоровий спосіб життя. Поспілкувавшись із представниками підрядної організації, голова ОДА висловив сподівання, що всі роботи будуть виконані вчасно та якісно.
Пресслужба Носівської міської ради
 
 
Переглядів:595