З Днем міста та п'ятиріччям створення громади, дорогі земляки!

10 вересня 2021

Шановні земляки!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня міста та п’ятирічного ювілею Носівської територіальної громади!

У житті кожного з нас є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного міста. Він об’єднує всіх, кому дорога Носівка, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

 В історії Носівки, якій  вже 874 роки, є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів, лікарів. Носівка – це місто з багатовіковою історією, на долю якої випало чимало випробувань.  Нашій громаді всього п’ять років, однак маємо здобутки, якими пишаємося. І це наша з вами перемога у спільному  прагненні жити і працювати  у рідному місті і селі, на рідній землі.

Це свято улюблене і шановане всіма носівчанами. Впродовж багатьох років Носівка є джерелом невичерпної енергії й добра, яка наповнює серця гордістю за свою малу батьківщину. Найбільша цінність нашого міста – мешканці: талановиті, щирі, добрі й працелюбні, які створюють матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці Носівка наповнена життям!

Усі досягнення, якими багате місто й наша громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі земляки!

Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам,  і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого міста і всієї України.

У цей непростий для нашої держави час, коли триває війна на сході країни й боротьба з пандемією коронавірусу,  нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

День народження – це завжди приємне і радісне свято. Свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. У нас є ким і чим пишатися,  маємо плани, реалізація яких сприятиме розвитку громади та покращенню життя її жителів.

Щиро бажаю миру в країні і в кожній оселі. Добробуту, затишку, радості, процвітання нашому місту і кожному з нас!

 Зі святом, дорогі земляки!

 З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО, міський голова

 

 

 

Переглядів:617