Упродовж минулого тижня надзвичайники 48 разів залучалися до надзвичайних подій, пожеж, надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт

14 вересня 2021

 

Упродовж минулого тижня (з 06.09. по 13.09.2021) вогнеборцями ліквідовано 30 пожеж, із яких 3 на об’єкті, 12 у житловому секторі громадян, 2 на транспорті, 9 у природних екологічних системах та 4 інші. Внаслідок дії небезпечних факторів вогню 2 особи травмовано.

11 вересня о 15:35 до Служби порятунку «101» в м. Носівка надійшло повідомлення про пожежу не експлуатуючої будівлі по вул Центральній що в м. Носівка. У результаті пожежі вогнем знищено: покрівлю на всій площі будівлі; пошкоджено: конструктивні елементи перекриття та стін будівлі. Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Також напередодні, 10 вересня о 00:11 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі по вул Крилова що в м. Носівка. У результаті пожежі вогнем знищено: покрівлю по всій площі. Пошкоджено: перекриття по всій площі, майно, стіни на площі 10 м.кв. Причиною пожежі ймовірно стало необережне поводження з вогнем.

У зв’язку з цим, рятувальники Чернігівщини вкотре звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем, як у житловому секторі так і під час перебування у лісових масивах, на відкритих територіях та біля торфовищ.

 

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

 

Переглядів:244