На апаратній нараді

13 вересня 2021

На апаратній нараді, за участю керівників структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, комунальних підприємств, медичних установ Носівської міської ради міський голова Володимир Ігнатченко наголосив навирішенні найбільш актуальних питаннях у громаді. Зокрема, мова йшла про підготовку до опалювального сезону закладів освіти, комунальної сфери, бюджетних установ.
Заслухавши інформацію генерального директора ПМСД Олега Гордіна щодо кількості вакцинованих, Володимир Ігнатченко констатував: ситуація з вакцинацією у громаді далека від втішної:наразі вакциновано 3938 чоловік, що складає 17,8% від кількості населення. Це дуже мало. За словами Олега Володимировича, колективний імунітет виробляється за умови вакцинації до 80% населення. Інакше, ситуація з настанням холодів і загостренням хвороби може бути загрозливою. Уряд встановив нові карантинні норми: https://moz.gov.ua/.../urjad-vstanoviv-novi-karantinni-normi . Наразі у вільному доступі вакцини коронавак та астразенека.
Міський голова дав доручення відділу ЖКГ та відповідним комунальним підприємствам щодо організації підготовки до опалювального сезону, вирішення питань благоустрою території, заготовки піщано –соляної суміші для посипання доріг, підсипання доріг громади по маршруту руху шкільних автобусів.
Крім того, міський голова зупинився на необхідності підготовки пам’ятних поховальних місць на території громади в рамках відзначення 80-річчя партизанського руху в Україні та Дня визволення Носівщини від окупантів. Обговорили ряд інших важливих питань життєдіяльності громади.
Пресслужба Носівської міської ради
Переглядів:252