На засіданні виконкому

23 вересня 2021

Сьогодні відбулося засідання виконкому. На порядок денний були винесені питання щодо    затвердження  фінансового плану КНП «Носівська міська лікарня імені Ф. Я. Примака» Носівської міської ради на 2021 рік, погодження річного плану надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Носівка –Комунальник» на 2022 рік.

Члени виконкому підтримали  встановлення тарифів на теплову енергію КП «Носівські теплові мережі» для потреб бюджетних установ та інших споживачів. Відтепер абонплата за 1 м кв опалювальної площі складає 11.04, двоставковий тариф складає 2858,72 за 1 Гкал, одноставковий тариф - 4128,10 за 1Гкал.

 Внесені також зміни  до Положення про надання  транспортної соціальної послуги «Соціальне таксі». Згідно з цим рішенням.  Певні категорії людей  з особливими потребами нашої громади матимуть змогу користуватися транспортними послугами не лише спец автомобіля, а й легкового авто Територіального центру відділу соціального захисту населення міської ради.

 Члени виконкому також підтримали    Програму  «Безпечна громада на 2022-2024 роки».

А також - виділення коштів із загального фонду міського бюджету для надання соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам на лікування та на  поховання, розглянули ряд інших питань.

 Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:361