05 жовтня 2021

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

  07 жовтня 2021 року о 10 годині 00 хвилин за адресою вул. Центральна, 20, м. Носівка відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

Члени виконавчого комітету і запрошені на час проведення засідання зобов’язані мати засоби індивідуального захисту та дотримуватися відповідних санітарних і протиепідемічних вимог.

На порядок денний внесені наступні питання:  

1. Про надання згоди КНП «Носівська міська лікарня ім.Ф.Я.Примака» Носівської міської ради на передачу майна в оренду на аукціоні та включення до Переліку першого типу.

2. Про порушення клопотання перед Чернігівським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі щодо довгострокового пільгового кредиту.

3. Про надання згоди відділу культури і туризму Носівської міської ради на передачу майна в оренду на аукціоні та включення до Переліку першого типу.

4. Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Носівської територіальної громади в особі Носівської міської ради частини нерухомого майна.

5. Про зняття з  квартирного обліку Яницького Є.О.

6. Про впорядкування адресних реквізитів.

7. Про затвердження Положення про порядок обробки та захисту персональних даних у Носівській міській раді та Примірного Плану дій працівників виконавчих органів міської ради на випадок несанкціонованого доступу до персональних даних, пошкодження технічного обладнання, виникнення надзвичайних ситуацій.

8. Про затвердження Плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІV квартал 2021 року.

9. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

10. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо майна, право власності на яке має дитина.

11. Про надання дозволу на видачу дублікатів свідоцтв про право власності.

12. Про визначення дати святкування дня села Сулак.

13. Про увічнення пам’яті українського військового діяча Пободайла Степана Даниловича в місті Носівка.

14. Про внесення змін до Програми компенсації за придбані технічні засоби (підгузки) при реалізації індивідуальних програм реабілітації для дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю – жителів Носівської громади на 2021-2023 роки.

15. Про перейменування Територіального центру соціального обслуговування Носівської міської ради.

16. Про затвердження Положення про порядок встановлення пам’ятників, пам’ятних знаків,  меморіальних, анотаційних дощок в Носівській територіальній громаді.

17. Про внесення змін до бюджету Носівської міської територіальної громади на 2021 рік.

18. Про затвердження списку учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, які  потребують забезпечення безкоштовним харчуванням.

19. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо майна, право власності на яке має дитина.

20. Про визначення уповноваженої особи щодо забезпечення доступу зацікавленої громадськості до документів з ОВД.

21. Про виділення коштів із загального фонду міського бюджету для надання соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам на поховання.

22. Про виділення коштів із загального фонду міського бюджету для надання соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам.

23. Про встановлення КП «Носівські теплові мережі» тарифів на теплову енергію,  вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії,  для потреб бюджетних установ та інших споживачів. 

24. Інше.

Переглядів:342