25 жовтня 2021

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

  11 листопада 2021 року о 10 годині 00 хвилин за адресою  вул. Центральна, 20, м. Носівка відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

Члени виконавчого комітету і запрошені на час проведення засідання зобов’язані мати засоби індивідуального захисту та дотримуватися відповідних санітарних і протиепідемічних вимог.

На порядок денний внесені наступні питання:  

1. Про Програму   фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Носівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Носівської міської ради на 2022 рік.

2. Про погодження функціонування штатних одиниць.

3. Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів

на 2022 рік.

4. Про визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб на території Носівської міської ради на 2022 рік .

5. Про Програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Носівська міська лікарня імені Ф. Я. Примака» Носівської міської ради на 2022-2024 роки.

6. Про передачу нерухомого майна на баланс КП «Носівські теплові мережі» Носівської міської ради.

7. Про надання згоди КНП «Носівська міська лікарня ім.Ф.Я.Примака» Носівської міської ради на передачу майна в оренду на аукціоні та включення до Переліку першого типу.

8. Про надання згоди на безоплатне прийняття  з державної  у комунальну власність Носівської  територіальної громади  об’єктів водопостачання.

9. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального підприємства «Носівські теплові мережі» Носівської міської ради  на 2021 рік».          

10. Інші.

Переглядів:403