Школярі змагаються на краще знання предметів

17 листопада 2021

Триває ІІ етап Всеукраїнської учнівської предметної  олімпіади з навчальних дисциплін.

 Зокрема, вже відбулися змагання серед учнів  навчальних закладів громади з таких предметів:  української мови та літератури, математики, історії, географії, біології, німецької мови  та інформатики.

За підсумками, найкращі результати продемонстрували учні міської гімназії, хоча призові місця вибороли  учасники з усіх навчальних закладів громади.  Зокрема,з української мови та літератури,  дипломи І ступеня одержали: Таїсія Шаблевська (Носівська ЗОШ№2),Ангеліна Самар, Анна Кащенко (міська гімназія), Яна Холод, Аріана Романченко (Володьководівицький ЗСО). Дипломи ІІ ступеня вибороли: Вікторія Шерстюк (Володьководівицький ЗСО), Єлизавета Якименко (Сулацька ЗОШ), Вікторія Баришовець (Досліднянський НВК). Дипломи ІІІ ступеня у гімназистів Юлії Мурашко та Софії Касян.

 З математики дипломи І ступеня у гімназиста Вадима Філя, Назара Гуленка, Юлія Левченко з міської ЗСО№5, Єлизавети Якименко (Сулацька ЗОШ). Дипломи ІІ ступеня-  у гімназиста Дениса Юрченка та Анастасії Поживотько (міський ЗСО №5).

З історії диплом ІІ ступеня у Ростислава Новіка з Носівського НВК№3, а ІІІ ступеня- у гімназистів Даніїла Єрка та Вікторії Дуб.

 Результати олімпіади з географії такі: Ростислав Новік (Носівський НВК №3), гімназистка Софія Касян, Вікторія Конівненко (міська ЗОШ№2), Ангеліна медвідь (Володьководівицький ЗСО). Дипломи ІІ ступеня в учня другої міської школи Дмитра Сітька та Володьководівицького ЗСО-Дмитра Чайки.

 Три дипломи І ступеня вибороли учніф на олімпіаді з біології: гімназист Роман Гавриленко, учениця школи №5 Юлія Левченко, та Володьководівицького ЗСО- Аріана Романченко. Дипломи ІІ ступеня у гімназистки Катерини Сенів  учениці другої міської школи Вікторії Супрун та учениці Досліднянського НВК- Вікторії Баришовець.

 З німецької мови два дипломи І ступеня в учнів Носівської міської гімназії Єлизавети Ременюк та Анни Кащенко, а також в учня Носівського НВК №3 Дмитра Сітька.

 З інформатики призових місць, на жаль не вибороли жоден з одинадцяти учасників  олімпіади.

 Змагання продовжуються, тож, вітаючи переможців та учасників, бажаємо  вагомих досягнень і нових перемог з інших предметів також!

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:722