На засіданні виконкому

25 листопада 2021

Відбулося засідання виконавчого  комітету Носівської міської ради.Головуючий на засіданні міський голова Володимир Ігнатченко озвучив  питання,  винесені  на  порядок денний.  Зокрема,  про  встановлення тарифу на теплову енергію,  вироблену з використанням твердого палива,  для потреб бюджетних установ та  інших споживачів ТОВ «УКРТЕПЛО  ЧЕРНІГІВ». З моменту оприлюдження даного рішення, тариф становитиме 3, 056 тис. грн за 1 Гкал.

Члени виконкому  затвердили  маршрути  руху  шкільних автобусів.

Надали дозвіл КП "Носівка - Комунальник" на видалення зелених насаджень. Підтримали також виділення коштів із загального фонду міського бюджету для надання соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам на лікування та на поховання.

Ще  одне питання  було  підтримане  членами виконкому: про погодження  надання згоди та безоплатне прийняття із спільної власності    територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області у комунальну власність Носівської територіальної громади майна.  Мова йде про півтора десятки  кисневих концентраторів, загальною вартістю 491,4 тис.грн, які передадуть за рішенням  сесії Чернігівської обласної ради Центру первинної медико - санітарної допомоги Носівської міської ради.                                              

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:612