7 грудня- День місцевого самоврядування

07 грудня 2021

 

Шановні  колеги, члени виконавчого комітету, депутати міської ради, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Демократичну державу неможливо уявити без системи місцевого самоврядування. Саме органи місцевого самоврядування забезпечують реальну участь людей у розв’язанні соціальних проблем громадян, налагоджують зв’язки між громадою та органами влади. День місцевого самоврядування - свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого міста,  всіх населених пунктів, забезпеченні його життєдіяльності.  Традиція відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.     Тому, в цей день я, як міський голова, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо нашу громаду кращою.

  Висловлюю  вдячність депутатам міської ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади,  забезпечують право кожного з нас бути почутим.

 Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

 Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови Носівської  територіальної громади і України!

Миру, злагоди, родинного затишку вашим сім’ям.

Будьте завжди з людьми і  для людей!  

З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО,

Носівський міський голова

 

Переглядів:1194