З турботою про найнезахищеніших

03 грудня 2021

3 грудня-- Міжнародний день людей з особливими потребами. Територіальний центр  обслуговування одиноких непрацездатних громадян Носівської міської ради  підготував для своїх підопічних акцію: запросивши  безоплатно скористатися послугами перукаря та послугами з прання білизни.                                                     

Бажаючі знайшлися: лише зранку послугами перукаря  Ганни Краснової  та медичної сестри Алли Веременко скористалося  7 осіб.    

 Ми постійно працюємо над тим, аби  наші підопічні почувалися захищеними, відчували турботу, про себе, адже більшість  підопічних – це літні, важкохворі люди, які потребують сторонньої допомоги та догляду. Вони потребують не лише допомоги по господарству, а  й уваги, співчуття, розуміння, підтримки.  При спілкуванні з підопічними  соціальні робітники прагнуть підтримувати їх стабільний психо-емоційний стан, що є дуже важливим, особливо під час епідемії COVID-19.

Незважаючи на посилені карантинні заходи, 44  соціальних робітники відділення соціальної допомоги вдома та відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру продовжують працювати в установленому режимі й щоденно дбають про те, щоб  громадяни похилого віку та особи з з обмеженими фізичними можливостями отримували необхідні соціальні послуги. Це важливо не лише  один день у році, а щодня,аби життя найнезахищеніших верств населення нашої громади почувалося впевненіше у своїх життєвих буднях.

 Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:569