«НАМ» - у трійці переможців обласного конкурсу

06 грудня 2021


 Напередодні 30-річчя Збройних Сил України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та учасників  першого обласного конкурсу «Молодь!Армія!Країна!», в якому  брала  участь і наша громадська організація «Носівська активна молодь». Завдяки підтримці всіх небайдужих, наші учасники   вибороли  почесне третє місце. У номінації «Я-патріот незалежної України»   було більше  90  конкурсантів. Але носівчани стали третіми!

Урочистості відбулися символічно напередодні святкування 30-ї річниці дня створення Збройних Сил України в Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соцпідтримки, який і є організатором конкурсу.

Перший обласний конкурс патріотичних аматорських відеороликів до 30-ї річниці створення Збройних Сил України «Молодь!Армія!Країна!» на призи військового комісара Чернігівського обласного ТЦК та СП для шкільної і студентської молоді регіону було запроваджено на Чернігівщині вперше. Талановита молодь надіслала 179 власноруч створених відеороликів, які переглянули понад 500 тисяч користувачів соціальної мережі Facebook.

Військовий комісар Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки полковник Олег Гончарук вручив переможцям цінні подарунки, зокрема музичні центри, смартфони, фітнес-браслети та гаджети, які стануть у пригоді сучасній молоді. Також учасники конкурсу одержали книжки на історичну та військово-патріотичну тематику.

Наші переможці отримали смарт  браслети, навушники, портативну колонку, планшет і літературу.

На урочисте вручення  учасники  відеоролика поїхали у повному складі, адже це справді вагома і спільна, командна перемога їх і їхнього керівника, депутата міської ради Ірини Багіної.

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:1290