Від щирого серця – Артемку Шелесту

17 грудня 2021

Щороку напередодні Дня Святого Миколая відділ освіти, сім’ї молоді та спорту Носівської міської ради проводить конкурс  - новорічно-різдвяну виставку «Новорічна композиція» та «Український сувенір». Кілька років поспіль кращі вироби юних умільців із закладів освіти громади надсилали для участі та перемог в подальших етапах Всеукраїнських конкурсів, де неодмінно ставали переможцями,або були відзначені за майстерне виконання та творчу ідею.

Переможців завжди небагато, а ось стараються завжди всі, адже найголовніше, що кожна дитина, виготовляючи свій виріб чи експонат, вкладає у нього не лише свою любов, а й щире бажання, аби він подарував комусь радість. Тому, за словами начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради Наталії Тонконог, експонати виставляли на продаж, організовуючи благодійні ярмарки у фойє торговельного центру, у приміщеннях закладів освіти. Цьогоріч , і це вже не вперше, на жаль, карантинні обмеження внесли свої корективи і в проведення благодійних ярмарків. У звичному режимі вони працювати не будуть, однак кожен з нас може долучитися до благодійної справи, придбавши виріб у відділі освіти (4 поверх) Носівської міської ради. Носівська міська рада виступила з ініціативою долучитися до благодійної акції, підтримавши ініціативу виручені кошти перерахувати на рахунок мами юного носівчанина Артема Шелеста, який має дуже серйозний діагноз і  потребує коштів на реабілітацію та придбання дороговартісних слухових апаратів.  

Артем - перша дитина у сім'ї. На першому році життя йому діагностували двобічну сенсоневральну приглухуватість 3-4 ступеня та дитячий церебральний параліч, лівобічний спастичний геміпарез із тяжким стійким порушенням функції кінцівок.

Зараз  Артему  12 років, увесь цей час сім’я докладала неабияких зусиль, щоб допомогти хлопчику досягнути успіхів у розумовому розвитку та навчанні, де він зазнавав значних труднощів.

 Якщо ви не маєте можливості відвідати благодійний аукціон, але маєте  чуйне серце і  бажання допомогти Артему чути свою маму, може перейти за посиланням - https://dobro.ua/.../glukhota_ne_vidnime_pravo_na.../..., та відправити посильну для кожного з вас суму коштів.

Проведення конкурсів серед вихованців всіх  закладів освіти громади  «Новорічна композиція» та «Український сувенір» мало прекрасне і добре продовження: всі вироби організатори виставили на продаж  для  працівників міської ради та колективів адмінприміщення, всі бажаючих, небайдужих носів чан та жителів нашої громади.

Традиційно  долучаються  до  ярмаркування  міський голова Володимир Ігнатченко та його заступники Олександр Яловський,  керівники  та спеціалісти структурних підрозділів міської ради, які із задоволенням придбали  собі  новорічні сувеніри.

Активно долучилися до благодійного ярмарку  секретар Альона Кратко, головний бухгалтер Алла Тимко, інші працівники міської ради, її структурних підрозділів.

Купували навіть не по одному виробу, адже всі експонати  - надзвичайні. Вироби  дуже гарні,  кожен міг придбати прекрасний подарунок для себе, рідних, друзів, долучившись разом до важливої спільної мети.

До речі, ярмарок  не завершує свою роботу  сьогоднішнім днем. Організатори запевнили, що  він триватиме і наступного тижня, отож, у вас є ще час долучитися до благородної справи!

Гуртуймося навколо добрих справ, це надихає , дає надію, що можемо бути причетні до справді важливої доброї справи, яка  робить нас людьми!

 Пресслужба Носівської міської ради

 

 

Переглядів:1599