11 лютого 2022

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

  24 лютого 2022 року о 10 годині 00 хвилин за адресою вул. Центральна, 20, м. Носівка відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

Члени виконавчого комітету і запрошені на час проведення засідання зобов’язані мати засоби індивідуального захисту та дотримуватися відповідних санітарних і протиепідемічних вимог.

На порядок денний внесені наступні питання:  

2.1. Про заходи щодо збалансування бюджету Носівської міської територіальної громади у 2022 році в процесі його виконання.

2.2.  Про  встановлення нормативу відрахування частини чистого

прибутку підприємствами міської комунальної власності у 2022 році.

2.3. Про встановлення  розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів.

2.4. Про внесення змін до паспортів автобусних маршрутів (програма «Шкільний автобус»), затверджених рішенням  18 сесії міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 р. №11/18/VIII.

2.5. Про затвердження складу координаційної ради з  питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству  за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків.

2.6. Про внесення змін до складу Опікунської ради при виконавчому

комітеті  Носівської міської ради.

2.7. Про внесення на розгляд міської ради питання про перейменування вулиць населених пунктів громади.

2.8. Про стан соціально-правового захисту дітей в Носівській територіальній громаді.

2.9. Про продовження терміну перебування дитини, позбавленої батьківського піклування, в КНП "Прилуцький обласний будинок дитини "Надія".

2.10. Про виділення коштів із загального фонду міського бюджету для надання одноразової соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам.

2.11. Про виділення коштів із загальн10.ого фонду міського бюджету для надання одноразової соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам на поховання.

2.12. Про внесення змін до Цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту території Носівської міської ради на 2021-2024 роки.

2.13.  Про створення евакуаційної комісії Носівської міської ради.

2.14. Про перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі міської ради.

2.15. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 27.01.2022 № 25 «Про взяття на квартирний облік та включення до першочергового списку (Падун В.Г.)».

2.16. Про затвердження плану евакуації населення Носівської міської територіальної громади у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.

2.17.Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності  Носівської територіальної громади. 

2.18. Про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна (с.Адамівка, вул. Шевченка,76 А).

2.19. Про затвердження графіку роботи вуличного освітлення по  населених пунктах Носівської територіальної громади.

2.20. Інші.

Переглядів:273