На сесії міської ради

18 лютого 2022

 

Сьогодні відбулося пленарне засідання  20 сесії Носівської міської ради VIII скликання.

Перед початком  сесії  Носівський   міський голова Володимир Ігнатченко представив присутніх працівників військового комісаріату, які закликали депутатів поповнити ряди загону територіальної оборони,проінформувати своїх виборців щодо можливості вступити в ряди загоду тероборони, відзначивши  головні  його завдання : оповіщення населення та отримання резервістами  зброї  і  здійснення охорони об'єктів. Натомість депутат міської ради Юрій Корінько запропонував допомогу громадської організації волонтерів  та учасників АТО-ООС у проведенні навчань   з тактики ведення бою, виживання при бомбардуванні та поводженню  населення та представників територіальної оборони в надзвичайних ситуаціях.

 Безпосередньо на сесії було розглянуто понад 260 питань. Зокрема, про дострокове припинення повноважень старости тертишницькогго старостинського округу.

Про виконання Плану (програми) соціально-економічного розвитку Носівської територіальної громади за 2021 рік та про звіт про виконання бюджету Носівської міської територіальної громади за 2021 рік. Затвердили  ряд  Програм: «Поліцейський офіцер громади» на  2022–2024  роки, Програму розвитку та фінансової підтримки КП «Носівські теплові мережі» та КП «Носівка-Комунальник» Носівської міської ради на 2022-2024 роки.

Внесли зміни до Програми благоустрою території населених пунктів Носівської територіальної громади на 2022-2024 роки та до Програми «Безпечна громада на 2022-2024 роки».

Депутати також підтримали  внесення змін до рішення «Про бюджет Носівської міської територіальної громади на 2022 рік».

Враховуючи важливість та актуальність даного рішення, депутати внесли до Програми виконання заходів з мобілізаційної підготовки, мобілізації та територіальної оборони місцевого значення і призовної кампанії на строкову військову службу на 2021-2022 роки.

Депутати фракцій «Європейська солідарність» та «Слуга народу» підготували   звернення  від імені Носівської міської ради  щодо внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2022 рік" та до Верховної Ради України щодо невідкладного ухвалення законопроєктів №№ 6394, 6395, 6396 і 6397.

Депутатами також розглянуто та ухвалено ряд земельних  питань.

 Пресслужба Носівської міської ради

 

                                                                                                                                                                                                                                        

 

Переглядів:682