З Днем молоді, дорогі земляки!

12 серпня 2022

Довгий час в Україні день молоді відзначали у червні.

29 липня 2021 року, з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України - щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти, стара радянська традиція нарешті пішла в минуле Тепер Україна відзначає це свято разом із усім світом - 12 серпня.  Отож, дорогі земляки щиро вітаю всіх, хто не лише за віком, а за станом душі ввідчуває себе молодим!

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці,  будуть визначати шляхи розвитку країни.

Молодість -  найцікавіший та дивовижний етап у житті.  Вам не страшні ніякі перепони, тому що їх просто не існує на шляху до мети. Ви рішучі. Ви - майбутнє нашої країни.

Сьогодні- надзвичайно непростий    час - війна. І саме молодь  України демонструє неймовірну жагу до перемоги,разом з досвідченими захисниками зі зброєю в руках захищає рідну землю від рашистської навали.

 На жаль, платять і найдорожчу ціну…

 Дякую всім, свій найкращий життєвий період – молодість присвячує найблагороднішій справі- обороні рідної країни!

Вічна слава тим, хто загинув у боях за Україну!

Слава Україні!

З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО,

Носівський міський голова

Переглядів:368