Носівці - 875 років!

16 вересня 2022

Шановні друзі!

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження нашого рідного міста, якому цьогорічного вересня виповнюється 875 років! Це свято  нашої великої земляцької носівської родини, всіх, хто тут народився, хто приїхав одного разу й залишився назавжди.

Наше місто унікальне природною красою, особливими традицями, славною історією і талановитими людьми, які прославляють його далеко за межами.

 Носівка – це місто активних та згуртованих мешканців, які люблять рідне місто, і працюють для його розвитку.

Зараз ми живемо у непростий час випробування війною для нашої країни. Саме зараз  нам так важливо бути згуртованою, єдиною громадою, вміти чути один одного, підтримувати та досягати бажаної мети.

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та розвиток міської громади. Щира подяка колективам, благодійникам і жителям громади за всі добрі справи і наміри, спрямовані на підтримку наших захисників, громадян та благоустрій міста,

Цього року через  збройну агресію росії і постійні сигнали тривоги, урочисті заходи проводитися не будуть. Але ворогові нас не зламати! І сьогодні, коли наша країна в небезпеці, жителі Носівської громади зі зброєю в руках самовіддано боронять рідну землю від  агресора. Всім захисникам, кожній людині, хто віддає свої сили для збереження цілісності території України, ми дякуємо, а полеглим Героям – віддаємо пошану. І хоч війна сьогодні ще триває, але ми впевнені: Україна перемагає, і Україна переможе!

Сьогодні найважливішим і найнеобхіднішим побажанням для кожного з нас є побажання Перемоги і миру. Тож нехай на нашій рідній землі буде злагода і процвітання, а небо над Україною завжди буде блакитним і безхмарним.

Слава Україні! Слава її Героям!

 З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО,

Носівський міський голова

 

Переглядів:392