Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Гетьмана Мазепи в м. Носівка

22 вересня 2022

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Гетьмана Мазепи в м. Носівка

 

Носівська міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Гетьмана Мазепи в м. Носівка на вулицю Назара Утви, та запрошує усіх бажаючих надати свої зауваження і пропозиції.

Організатор громадського обговорення – Носівська міська рада за ініціативи рідних загиблого у російсько-українській війні військовослужбовця Утви Назара Геннадійовича.

Консультації  проводяться відповідно до «Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012           № 989.

Зауваження і пропозиції подаються міській раді до 25.11.2022 одним з двох способів:

- на поштову адресу - вул. Центральна, 20, м. Носівка;

- на електронну адресу - [email protected] .

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є начальник відділу містобудування та архітектури міської ради Кононенко Олександр Петрович.

Надані пропозиції щодо перейменування вулиці будуть оприлюдненні на офіційному веб-сайті Носівської міської ради за посиланням: https://nosgromada.cg.gov.ua/  до 01.12.2022.

Переглядів:191