У Володьковій Дівиці відкрили поліцейську станцію

18 листопада 2022

 
В межах реалізації проекту Національної поліції України у тісній співпраці з територіальною громадою, сьогодні відбулося урочисте відкриття поліцейської станції у найбільшому селі громади – Володьковій Дівиці. Проект передбачає функціонування на території громади поліцейської станції та поліцейського офіцера громади, який буде забезпечувати правопорядок на своїй території, постійно контактувати з мешканцями, аби своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.
Відкриття поліцейської станції у такий непростий для нашої держави час – є свідченням злагодженої роботи влади і громади, спрямованої на підвищення рівня та безпеки життя.
Виступаючи перед присутніми міський голова Володимир Ігнатченко наголосив, що сьогоднішня подія ще раз підтверджує, що у єдності і спільному прагненні позитивного результату нам під силу багато. Адже від проекту до його реалізації – шлях, який здолали всі разом у співпраці: влада і меценати. Для того, аби поліцейська станція відкрилася, доклали чимало зусиль багато людей і за це їм щира вдячність. Бо такий заклад у найбільшому старостинському окрузі громади - це надзвичайно важливо, бо це – безпека людей.
Слова щирої вдячності лунали на адресу міської ради, депутата обласної ради Сергія Баришовця, ТОВ «Агрікор Холдинт», (директор Роман Мельник), а також місцевих аграріїв: Володимира Закалюжного, Олега Скрипця, Валерія Кириченка, Руслана Бойка. Завдяки цим людям приміщення поліцейської станції відремонтоване та має все необхідне для повноцінної роботи. Міський голова пообіцяв, що міська рада придбає для забезпечення повноцінної роботи станції автомобіль, щоправда це вже буде в наступному році. Наразі тут працюватиме капітан Сергій Пасьоха.
Начальник головного управління національної поліції в Чернігівській області полковник поліції Володимир Нідзельський, який брав участь у відкритті першої в нашій громаді станції висловив сподівання, що такі проекти будемо реалізовувати й надалі, подякував всім причетним, хто долучився до цієї важливої справи, а також вручив Подяку міському голові за активну підтримку та сприяння в організації та відкритті поліцейської станції.
Урочистості були хоч і не велелюдні, однак дотрималися процедури і стрічку перерізали: Володимир Ігнатченко та Володимир Нідзельський.
Далі і почесні гості, і всі бажаючі могли оглянути приміщення станції. Не обійшлося і без приємних сюрпризів: жителька Сулака Лідія Сірик на відкриття станції прийшла з горщиком квітів, вирощених власноруч. Жінка привітала правоохоронця та побажала йому всього найкращого.
Квітучий різдвяник гарно прикрасив кабінет поліцейського.
Вітальне слово мав також староста Олександр Гаврилко.
Пресслужба Носівської міської ради
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів:178