13 січня 2023

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

  26 січня 2023 року о 10 годині 00 хвилин за адресою вул. Центральна, 20, м. Носівка відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

Члени виконавчого комітету і запрошені на час проведення засідання зобов’язані мати засоби індивідуального захисту та дотримуватися відповідних санітарних і протиепідемічних вимог.

На порядок денний внесені наступні питання:  

2.1. Про роботу зі зверненнями  громадян в Носівській  міській  раді  за підсумками  2022  року.

2.2. Про надання дозволу на укладання договору дарування.

2.3. Про внесення змін до складу Координаційної ради з  питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству  за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків.

2.4. Про внесення змін до рішення міської ради від 19.03.2021 №7/7/VIII «Про організацію обліку дітей шкільного віку та учнів».

2.5.Про визнання конкурсів такими, що не відбулися.

2.6. Про погодження встановлення тимчасової споруди.

2.7. Про надання згоди відділу культури і туризму Носівської міської ради на передачу майна в оренду без аукціону та включення до Переліку другого типу.

2.8. Про утворення аукціонної комісії для продажу  об’єкта малої приватизації комунальної власності  Носівської територіальної громади.

2.9. Про виділення коштів із загального фонду бюджету Носівської  міської територіальної громади для надання одноразової соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам.

2.10. Про виділення коштів із загального фонду бюджету Носівської  міської територіальної громади для надання одноразової соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам на поховання.

2.11. Про встановлення нормативу відрахування частини чистого прибутку підприємствами міської комунальної власності у 2023 році.

2.12.Інші.

 

Відділ організаційної роботи,

діловодства та контролю

Переглядів:2495