Носівщина в жалобі

26 вересня 2022

ЛУЦАК ЛЮБОМИР ВАСИЛЬОВИЧ  (31.07.1991 - 23.09.2022).

Солдат Луцак був призваний на військову службу 9 березня, служив грананометником 2 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти.

23 вересня внаслідок артилерійського обстрілу,будучи вірним військовій присязі у бою за нашу Батьківщину та місто Бахмут, виявивши стійкість та мужність поблизу с. Миколаївка Друга Бахмутського району на Донеччині, отримав поранення несумісні з життям.

У загиблого залишилася дружина Руслана Володимирівна, дітки -  Настуня та Саша.

Його ім’я було настільки співзвучним з його життєвою позицією, світосприйняттям:  його всі пам’ятають усміхненим, щирим, з відкритою душею і неймовірно залюбленим  у свою родину і рідну землю. Саме тому в перші дні війни він став на захист України добровольцем, боронивши  з побратимами Чернігів. Далі був схід…Боляче, що саме тут  його настигла смерть від ворога.

 Родом захисник  із Івано -  Франківщини. Втім, Носівка для нього стала рідною, бо тут зустрів свою кохану, тут народилася його сім’я, з’явилися на світ донечка і синочок. Молода сім’я вила своє  родинне гніздечко, будували плани, які в одну мить обірвалися через  трикляту війну.

 Любомира поховали як Героя. Бо він – справжній герой, який, незважаючи на свій молодий вік, жив на повен зріст, з відкритою настіж душею, з повагою і любов’ю до життя і України.

Поховано Любомира на кладовищі по вул. Княгині Ольги у Носівці.

Переглядів:2062