03 березня 2023

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

  09 березня 2023 року о 10 годині 00 хвилин за адресою  вул. Центральна, 20, м. Носівка відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

Члени виконавчого комітету і запрошені на час проведення засідання зобов’язані мати засоби індивідуального захисту та дотримуватися відповідних санітарних і протиепідемічних вимог.

На порядок денний внесені наступні питання:  

2.1.  Про затвердження КП «Носівка-Комунальник» розрахунку вартості витрат води  та вартості води на одну людину на 2023 рік.  

2.2.  Про виведення із прийомної сім'ї особи із числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

2.3.  Про надання дозволу на укладання договору дарування.

2.4.  Про затвердження висновку про доцільність усиновлення.

2.5. Про організацію роботи щодо встановлення факту здійснення визначення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ груп та особами, які потребують постійного догляду.

2.6.  Про виділення коштів із загального фонду бюджету Носівської  міської територіальної громади для надання одноразової соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам.

2.7.  Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів при наданні соціальної послуги паліативного догляду невиліковно хворим.

2.8. Про заходи щодо збалансування бюджету Носівської міської територіальної громади у 2023 році в процесі його виконання.

2.9.  Про надання згоди відділу культури і туризму Носівської міської на передачу в безоплатне тимчасове користування  майна комунальної власності.

2.10. Про надання дозволу Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту на проведення капітального ремонту закладу освіти.

2.11.Інші.

 

Відділ організаційної роботи,

діловодства та контролю

Переглядів:1886