На засіданні виконкому

09 березня 2023

Під головуванням першого заступника міського голови Наталії Рубель відбулося засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

      На  порядок денний  були винесені  питання, актуальні для забьезпечення життєдіяльності громади.

     Зокрема,  члени виконкому затвердили розрахунок вартості витрат води  та вартості води на одну людину на 2023 рік для тих абонентів КП «Носівка- Комунальник», які до цього часу не встановили лічильника води.

 Приймали рішення у питаннях Служби у справах дітей: про виведення із прийомної сім'ї особи із числа дітей, позбавлених батьківського піклування, про надання дозволу на укладання договору дарування та про  затвердження висновку про доцільність усиновлення.

Також було прийняте рішення про організацію роботи щодо встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду, затвердили Порядок взаємодії суб’єктів при наданні соціальної послуги паліативного догляду невиліковно хворим, а також виділили кошти із загального фонду бюджету Носівської  міської територіальної громади для надання одноразової соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам.

  Ухвалили заходи щодо збалансування бюджету Носівської міської територіальної громади у 2023 році в процесі його виконання. Члени виконкому підтримали рішення про внесення змін до Програми місцевих стимулів для медичних працівників закладів охорони здоров`я - комунальних некомерційних підприємств Носівської міської ради на 2021-2023 роки.

Прийняті рішення ще з  ряду питань.

 Пресслужба Носівської міської ради 

                                                     

  

 

Переглядів:752