Долучайся до Гвардії наступу!

14 березня 2023

 Сьогодні у залі засідань Носівської міської ради відбулася агітаційно-інформаційна зустріч з представником бригади «Буревій»  в межах реалізації  ініціативи Гвардія наступу.

У ході зустрічі проведено роз’яснювальну роботу щодо формування штурмових бригад, до яких можуть вступати добровольці. Зокрема, обговорили деталі відбору та служби в бригаді «Буревій».

До даної бригади подати заявки можуть добровольці віком від 18 до 27 років, а також особи призивного віку (до 60 років).

Вони мають посилити наші сили під час майбутнього наступу. Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще підходять їм за ідеологією та цінностями. Крім того, представник бригади наголосив, що триває не набір, а відбір, оскільки кожен, хто виявить бажання має пройти кілька етапів : від роботи з психологом для  визначення психотипу людини до військово- лікарської комісії. Адже  в бригаді діє не лише бойовий підрозділ, а й інші, де може бути затребуваним саме  ваш потенціал.

Окрім бригади "Буревій", добровольці записуються ще до семи бригад Нацгвардії, поліції та прикордонної служби.

"Буревій" - готові нищити ворога!

Тел для довідок:(099) 614 -89-39

 Дізнатися інформацію про вступ до штурмової бригади швидкого реагування "Буревій":

 www.storm.mvs.gov.ua

Заповнюй анкету кандидата на сайті або в ЦНАПІ найближчого міста

 Консультації можна отримати на гарячій лінії: 0800 100020.

Пресслужба Носівської міської ради

 

 

Переглядів:614